Termeni si conditii

Site-ul lucreaza-acasa.ro isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament, incluzand , dar nelimitandu-se la aceastea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de functionare/utilizare. lucreaza-acasa.ro poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de instintarile prelalabile , utilizarea continua a serviciilor din site reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari. 
Site-ul lucreaza-acasa.ro ofera utilizatorilor o gama de servicii, joburi si activitati ce pot fi desfasurate pe teritoriul Uniunii Europene, cat si Munca la Domiciliu. Accesand si utilizand site-ul lucreaza-acasa.ro, utilizatorul este responsabil de activitatea efectuata in site cat si de activitatea anexa rezultata din utilizarea site-ului.
Site-ul lucreaza-acasa.ro nu este raspunzator de eventualele/posibilele taxe percepute catre utilizator din urma activitatilor desfasurate cu ajutorul site-ului.
Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul Regulament aflat in partea anexa numita ,, termeni si conditii”, precum si apelarea numarului cu suprataxa sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastra. 
Web Analytics